фото kmb.ua

Холдингова компанія «Київміськбуд» впровадила можливість здійснювати консультації щодо нерухомості та її придбання, не виходячи з дому.

За допомогою програми «Hangouts Meet» покупець зможе дізнатися всю необхідну інформацію у менеджера, не приходячи у відділи продажів.

Для того, щоб проконсультуватися онлайн, людині необхідно зателефонувати в колл-центр і запросити таку консультацію. Вказавши номер телефону і бажаний месенджер або адресу електронної пошти, клієнт отримає посилання-запрошення на персональний відеочат з менеджером відділу продажів.

Відео дня

За словами голови правління — президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра, консультації онлайн можуть стати повноцінною заміною приходу людини у відділ продажів, і допоможуть скоротити кількість фізичних контактів.

«Ситуація з поширенням коронавірусу вимагає швидких і зважених дій. «Київміськбуд» вжив заходів щодо додаткових санітарно-гігієнічних заходів: співробітникам видані антисептики для рук, проводиться температурний скринінг, поверхні у відділах продажів обробляються спеціальними розчинами.

У всі часи, навіть найскладніші, нерухомість залишалася одним з найкращих «хранителів» коштів. Є припущення, що так буде і зараз: люди думають про купівлю, існує відкладений попит. Для того, щоб інформація про нерухомість від «Київміськбуд» була максимально доступною та розлогою, ми скористалися програмою «Hangouts Meet». З її допомогою абсолютно будь-яка людина може проконсультуватися з менеджером, не приходячи у відділ продажів. Це дасть можливість дізнатися всю необхідну інформацію, не турбуючись про фізичні контакти, які в сьогоднішній ситуації вкрай не бажані. У перспективі, відділи продажів «онлайн» можуть стати хорошою альтернативою і поширеним явищем на ринку нерухомості», — зазначив Кушнір.