Перший університет в США фактично закривається через Covid-19. Які наслідки можуть вийти з цього та як це вплине на навчання – дізнайтеся в цій статті.

Чи Не Перебільшили Керівники Вашингтонського Університету із Скасуванням Занять?

Університет Вашингтон в Сіетлі став першим великим університетом, який скасував всі свої лекції та семінари у всіх кампусах. Університет оголосив 6 березня через Twitter: «Починаючи з понеділка, 9 березня, заняття в кампусах UW [University of Washington] більше не будуть проводитися у приміщенні університету до кінця зимового кварталу, а саме 20 березня. Кампуси та всі приміщення залишаться відкритими. Ця акція запроваджена для підтримки дотримання соціальної дистанції у регіоні для боротьби з Covid-19».

Відео дня

Ситуація в Університеті Вашингтон

Не дивно, що Вашингтонський університет виявився першим великим університетом, який здійснив такі дії. Співробітник університету пройшов тестування на Covid-19 і отримав позитивний результат, а в окрузі Кінг (до складу якого входить Сіетл) було зареєстровано понад 50 випадків зараженням цим вірусом. Університет працює за системою кварталів (хід навчання ділиться на 4). Зимовий квартал закінчується 20 березня, тому зрив плану навчання буде набагато меншим, ніж це було б для університету, який працює за семестровою системою. Студенти зможуть закінчити заняття та здати екзамени в онлайн-режимі.

Крім того, Міністерство Освіти в США здійснило ряд важливих кроків, щоб мінімізувати вплив скасування занять. Університет продовжуватиме виплати студентам, які займають федеральні робочі місця в університетських кампусах, що залишаються відкритими, і ніхто не втратить свої федеральні дотації.

Можливо Така Реакція – Це Занадто?

Ця ситуація надзвичайно схожа на те, як школи реагували на паніку щодо шкільних стрільців, поспішно прийнявши рішення часто розігрувати сценарії нападу та розстрілу шкіл, які травмують учнів і не мають доведеної користі.

У часи масової істерії та кризи університети знаходяться під величезним соціальним тиском що змушує швидко і категорично приймати заходи для вирішення «проблем». Проте, така методологія реакції на події без продуманих планів часто приводить до багатьох негативних побічних результатів. Сподіваємось, що університети будуть більш раціональними щодо спалаху Covid-19.

Що Очікує Американських Студентів в Найближчі Місяці

Як зазначалося, є фактори, які роблять рішення Вашингтонського університету менш руйнівним, ніж це могло би бути. Але, сподіваємось, рішення про закриття не спричинить лавину закриття класів у всіх американських вищих навчальних закладів, що може бути набагато більш руйнівним та зовсім не продуктивним. Хоча, судячи з усіх фактів, велика кількість університетів планує скасовувати особисті заняття, якщо Covid-19 буде прогресувати. А той факт, що онлайн завдання будуть однотипні, може призвести до більшого попиту на вже популярні сервіси в США, які вирішують домашні завдання, як, наприклад, samedayessay.com.