false

Авторитетне журі журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших" визначило кращих роботодавців та HR-директорів України. Компанія "Фармак" здобула перемогу відразу в двох номінаціях: "Кращий роботодавець" і "Кращий HR-директор".

Для складання рейтингу "Кращий роботодавець" журі оцінювало рівень заробітної плати працівників, впровадження компанією політик розвитку та інклюзії, можливості кар'єрного росту, репутацію компанії та лояльність спільноти до бренду. Таким чином обрали 100 кращих компаній-роботодавців України, серед яких "Фармак" посів шосту позицію рейтингу.

Також в топ-30 кращих HR-директорів України увійшла директор з персоналу "Фармак" Вікторія Кондрашихіна. Журі оцінювало авторитет керівників, їх вплив на формування корпоративної культури, організовані проекти та стратегії формування бренду роботодавця, застосування HR-технологій в компанії.

Відео дня

"Згідно з філософією "Фармак", люди – це найцінніший капітал компанії, а участь у рейтингу – це можливість отримати об'єктивну оцінку нашої діяльності. Для "Фармак" важливо бути визнаним зразковим роботодавцем, це свідчить, що компанія на правильному шляху. Ми постійно дбаємо про те, щоб кожен працівник відчував себе комфортно і міг розвиватися у своїй галузі. Тому забезпечуємо кращі умови для наших працівників і вдячні кожному, хто обрав роботу з нами", – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор "Фармак".

АТ "Фармак" – національний виробник лікарських засобів. Завдяки високій якості продукції та інноваційним підходам у виробництві та управлінні компанія щорічно займає перші позиції у всеукраїнських рейтингах. Цього року компанія увійшла в топ-10 кращих роботодавців за версією журналу "Forbes Ukraine" і перемогла в рейтингу топ-25 роботодавців, відкритих для молодих талантів за версією STUD-POINT.