Перед жителями Славянска и района погасили задолженность по пособиям за два месяца / Фото УНИАН

Уряд погасив заборгованість із державної соціальної допомоги за травень і червень перед жителями Слов'янська та Слов'янського району Донецької області, повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.

«Здійснено повне погашення заборгованості за травень і червень місту Слов'янськ і Слов'янському району Донецької області», - йдеться в повідомленні.

Також, за даними міністерства, в Україні продовжується виплата соціальної допомоги за липень. Зокрема, станом на 28 липня майже повністю завершено виплату першого траншу соціальної допомоги липня. На поштові відділення й рахунки банківських установ на сьогоднішній день перераховано 2,9 млрд грн на соціальну допомогу.

Відео дня

Крім того, здійснюється виплата другого траншу соціальної допомоги, зокрема, було перераховано 242,5 млн грн на виплату допомоги.

Читайте такожУ звільненому Слов`яньску відновлено виплати пенсій

Як повідомляв УНІАН, за даними Мінсоцполітики, в липні фінансування соціальної допомоги проходить згідно з графіком. Разом із тим, усе ще ускладнено фінансування допомоги в деяких містах Донецької та Луганської областей через військові дії в цьому регіоні.