Смартфон Xiaomi Mi 9X, як очікується, буде дуже тонким / фото Xiaomi Mi 9

Минулого тижня в мережі з'явилася інформація про три нових недорогих смартфони Xiaomi, що фігурують під кодовими іменами Pyxis, Bamboo і Соѕмоѕ.

Читайте такожSharp патентує смартфон-розкладачку з двома шарнірами (фото)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Вважається, що Pyxis - це наступник нинішнього Xiaomi Mi 6X, який вийде на ринок під назвою Xiaomi Mi 9X, щоб "примазатися" до флагманської лінійки Xiaomi Mi 9, а Bamboo і Соѕмоѕ - похідні від нього нові моделі Xiaomi Mi A3 та Mi A3 Lite. Нові дані вказують, що Xiaomi Mi 9X, який претендує на місце чергового бестселера бренду, може бути представлений вже наступного місяця", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, Xiaomi Mi 9X заснований на SoC Snapdragon 675. Ця ж платформа служить основою Redmi Note 7 Pro, який, як ми нещодавно дізналися, залишиться ексклюзивом для Індії та Китаю. Також Xiaomi Mi 9X порадує (а когось розчарує) великим дисплеєм AMOLED з діагоналлю 6,4 дюйма з краплевидним вирізом і підекранним сканером відбитків пальців.

"Фронтальна камера, яка розміститься в вирізі, буде 32-мегапіксельною, як у флагманських камерофонів Huawei P30, які дебютували вчора. Основна ж буде потрійною. Головний модуль - 48-мегапіксельний на сенсорі Sony IMX586, додатковий - 13-мегапіксельний з надширококутним об'єктивом. Нарешті, допоміжний модуль, що відповідає за аналіз глибини сцени, представлений сенсором роздільною здатністю 8 Мп", - підкреслює видання.

Акумулятор ємністю 3300 мА·год , буде підтримувати швидку 18-ватну зарядку.

Смартфон Xiaomi Mi 9X, як очікується, буде дуже тонким, товщина корпусу становитиме лише 7,5 мм. Також йдеться, що тильна сторона може бути оформлена зігнутим склом 2.5 D і мати голографічне покриття, як у Xiaomi Mi 9 (на заголовному зображенні). У даному випадку йдеться про спеціальний процес фарбування, забезпечує ефект переливу різними кольорами.

Називається і ціна Xiaomi Mi 9X - $250 за версію з 6 ГБ ОЗУ (LPDDR4x) і 64 ГБ флеш-пам'яті (eMMC 5.1). Тобто, Xiaomi Mi 9X обіцяє бути ще доступнішим, ніж нинішній бюджетний флагман Xiaomi Mi 9 SE за схожих характеристик.

Залишилося дочекатися підтвердження цих характеристик і ціни з авторитетніших джерел, до того часу інформацію слід сприймати з часткою скепсису.