Послугами зв'язку 4G вже скористалися майже 6 мільйонів абонентів Київстар / фото УНІАН

Київстар збільшив територію зв’язку 4G у Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Кіровоградській, Львівській, Одеській та Херсонській областях. Так, швидкісний мобільний інтернет з’явився в 69 населених пунктах, зокрема Ківерці, Радомишль, Брусилів,  Драгово, Золотарьово, Старий Самбір, Новотроїцьке та інших.

На сьогодні мережа 4G Київстар працює в 6609 великих і малих містах та селищах,  де проживає  28,5 мільйона осіб, або 68,6% населення України.

Можливостями 4G зв’язку вже скористалось майже 6 мільйонів абонентів Київстар, а обсяги дата-трафіку в мережі у 1 кварталі 2019 року досягли 219 Петабайтів, що удвічі більше, ніж рік тому. 

Відео дня

Щоб надавати абонентам мобільний інтернет високої якості, Київстар збудував найбільшу мережу мобільного зв’язку – понад 26 тисяч базових станцій, а також використовує найбільшу кількість радіо частот. За 2018 рік і 1 квартал 2019 року компанія інвестувала у розвиток нових технологій зв’язку понад 8 мільярдів гривень. Нагадаємо, що в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх  мобільних операторів України. Такі  дані наводяться у дослідженні за 2018 рік міжнародної компанії Ookla.

Щоб користуватись 4G абоненту необхідно мати смартфон, що підтримує цю технологію зв’язку, а також замінити стару SIM картку на сучасну USIM-карту. Отримати нову карту можна безкоштовно, у будь-якому з магазинів Київстар.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,3 мільйона абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.