Ілюстрація REUTERS

Найвідоміший аналітик з продукції Apple Мін-Чі Куо розіслав інвесторам лист з викладенням своїх очікувань щодо лінійки Apple iPhone 2019, яка буде представлена вже сьогодні ввечері.

Читайте такожiPhone 11: в мережі назвали ціни на нові смартфони від Apple

Багато чого з того, що припускає Мін-Чі Куо, ми вже чули, але в його заяві є й нові моменти. Передусім, аналітик упевнений, що ніякої підтримки стилуса Apple Pencil в нових смартфонах не буде. Все це були лише припущення фанатів, пише ixbt.com.

Відео дня

Крім того, всі нові iPhone збережуть роз'єм Lightning і не отримають роз'єм USB-C, як стверджували чутки. Старші моделі з екранами OLED діагоналлю 5,8 та 6,5 дюйма отримають комплектний блок живлення потужністю 18 Вт з роз'ємом USB-C. Молодша модель з РК-екраном діагоналлю 6,1 дюйма буде оснащена 5-ватним блоком живлення з роз'ємом USB-A.

Аналітик вважає, що нові iPhone не отримають двосторонню бездротову зарядку, оскільки ефективність зарядки не відповідає високим вимогам Apple. Марк Гурман з Bloomberg підтримав Куо в тому, що функція двостороннього зарядки для нових iPhone була скасована. У всій лінійці очікується поява нових кольорів.

Куо говорить, що постачання нових моделей iPhone зменшаться на 5-10% порівняно з минулим роком через відсутність інновацій. Тим не менше, загальні поставки iPhone в 2019 році можуть досягти 180 мільйонів одиниць завдяки попиту, викликаному зниженням цін на застарілі моделі iPhone.

Як повідомляв УНІАН, 10 вересня в Театрі Стіва Джобса в Купертіно відбудеться велика презентація компанії Apple. Найбільш очікуваною новинкою компанії традиційно є iPhone.

Презентація Apple онлайн, новий iPhone 11