Смартфон буде доступний в двох колірних варіантах / фото Huawei

Компанія Huawei представила в Україні новий бюджетний смартфон Huawei Y6s з оновленим дизайном і збільшеним об'ємом пам'яті.

Читайте такожСмартфони Huawei використовуватимуть карти TomTom замість Google

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Модель заснована на восьмиядерном процесор MediaTek MT6765, доповненому 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті (у попередника Huawei Y6 2019 було всього 2 ГБ ОЗП). Завдяки файловій системі EROFS (Extendable Read-Only File System) збільшена швидкість зчитування даних, також така система дозволяє економити до 2 ГБ пам'яті. Для любителів об'ємного вмісту призначений окремий слот для карт пам'яті ємністю до 512 ГБ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Huawei Y6s оснащений 6,09-дюймовим HD-дисплеєм з роздільною здатністю 1560×720 пікселів. Фронтальна камера і датчик зовнішнього освітлення розташовані в невеликому краплеподібному вирізі, бічні межі зменшені, в результаті співвідношення екрана до корпуса становить приблизно 90%. Смартфон буде доступний у двох колірних варіантах: Starry Black (Чорний) та Blue Orchid ("Синій").

фото Huawei

"В якості основної камери використовується 13 Мп фотомодуль, при цьому об'єктив з діафрагмою f/1.8 пропускає на 50% більше світла в порівнянні зі стандартним для бюджетного класу об'єктивом f/2.2. Фронтальна камера на 8 Мм (f/2.0) підтримує розблокування за допомогою розпізнавання особи, при цьому смартфон також оснащений сканером відбитків пальців на задній панелі", - підкреслює видання.

Смартфон Huawei Y6s має вбудовану антену для прослуховування FM-радіо без навушників і підтримує фірмову технологію Histen 5.0, яка покращує якість звучання. Від повного заряду акумулятора місткістю 3020 мА-год пристрій може програвати до 77 годин музики, а також забезпечує до 14 годин веб-серфінгу і до 16 годин відтворення відео (EMUI 9.1).

Модель Huawei Y6s вже доступна в магазинах України за рекомендованою роздрібною ціною 3 888 гривень (3/32 ГБ).

фото Huawei