Першу партію смартфонів Realme було продано за п'ять днів, кажуть у "Цитрусі"

Новий китайський бренд смартфонів Realme, продукція якого надійшла у продаж в українській торговельній мережі «Цитрус» з 4 березня, потіснив колишніх лідерів ринку - Apple, Samsung і Xiaomi - й став провідною позицією у портфелі компанії.

Про це повідомила прес-служба «Цитрус». «Буквально одразу ж після старту продажів у «Цитрусі» сталося неймовірне зростання продажів з цього бренду... Перший тиждень продажів показав, що Realme кількісно випередив Apple, Samsung і Xiaomi, ставши брендом номер один у портфелі компанії. А модель Realme 5 pro з промо-ціною 4999 грн стала номером один у рейтингу продажів смартфонів», - йдеться у повідомленні.

Так, за даними прес-служби, перша партія смартфонів Realme була розпродана за п'ять днів. Також за цей період компанія розпродала всю партію бездротових навушників TWS Buds Air, які за популярністю наблизилися до лідера ринку з продажу - AirPods 2.

Відео дня

Читайте такожRealme презентувала новий смартфон, який називають головним конкурентом Xiaomi Mi 10

«Ми планували увійти до ТОП-3 брендів в Україні до кінця року. Думаю, такими темпами ми досягнемо мети вже у другому кварталі, випередивши Huawei Honor, OPPO, Vivo, ZTE, Sony та інших гравців. Вже у квітні на ринку з'явиться фітнес-трекер Realme Band, який стане серйозним суперником Xiaomi Mi Band 4», - наводить прес-служба слова директора з маркетингу «Цитрус» Дмитра Демидова.

Згідно з повідомленням, у другому кварталі 2020 року в мережі «Цитрус» будуть також представлені смарт-телевізори й смарт-годинник бренду Realme.

Як повідомляв УНІАН, 4 березня 2020 року торговельна мережа «Цитрус» вивела на український ринок смартфони нового китайського бренду Realme, серед яких представлені моделі: Realme C2, Realme 5 Рro, Realme ХТ, а також флагманська модель компанії - Realme X2 Pro. Крім смартфонів, компанія Realme через офіційного дистриб'ютора «Цитрус» вивела на український ринок бездротові навушники й портативні батареї.

Компанія «Цитрус» була створена у 2000 році. Станом на сьогодні вона має мережу з 58 магазинів у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Запоріжжі, Миколаєві, Ізмаїлі, Чорноморську і Краматорську, а також інтернет-магазин.