Цього року Apple випустить одразу чотири варіанти iPhone 12 / фото wccftech

Днями в інтернеті були опубліковані порівняльні фотографії, на яких фігурував макет майбутнього смартфона iPhone 12. А тепер на YouTube-каналі Маркеса Браунлі з'явилося відео, що дозволяє з допомогою монтажу оцінити, як iOS 14 буде виглядати на iPhone 12.

Читайте такожМакет iPhone 12 порівняли з оригінальним iPhone SE та iPhone 7 (фото)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"Як очікується, цього року Apple випустить одразу чотири варіанти iPhone 12. На вибір користувачів будуть доступні дві модифікації iPhone 12 з дисплеями діагоналлю 5,4 і 6,1 дюйма, а також дві версії iPhone 12 Pro з 6,1-дюймовим та 6,7-дюймовими дисплеями. При цьому всі моделі отримають OLED дисплеї. Лінійка Pro додатково отримає сенсор LiDAR, який також використовується в планшеті iPad Pro модельного ряду 2020 року. З точки зору дизайну, новий iPhone 12 ближче до the iPhone 4, ніж до iPhone 5", - йдеться в повідомленні.

У ролику можна бачити, як операційна система iOS 14 може виглядати на смартфонах iPhone 12, використовуючи переваги більших компактних або дисплеїв. Однак віджети краще виглядають на пристроях з більшими дисплеями.

Слід зазначити, що макети iPhone 12 виготовлені виробниками захисних чохлів на підставі даних витоків схем. Таким чином, не можна говорити щодо повної точності, і розміри комерційних пристроїв можуть трохи відрізнятися. Також не можна виключати, що дизайн смартфонів теж може відрізнятися від нинішніх візуалізацій.