Після установки iOS 14.2 старі версії iPhone стали швидко розряджатися / REUTERS

Багато власників смартфонів iPhone повідомляють про проблеми з швидким розрядом батареї після установки оновлення операційної системи iOS 14.2.

Читайте такожЧерез проблеми з сенсором Apple безкоштовно замінить дисплеї в iPhone 11

Про це повідомляє портал ITC.ua з посиланням на повідомлення на форумах розробників Apple.

Відео дня

"Смартфони швидше втрачають заряд акумулятора. Зокрема, користувачі кажуть, що їх iPhone втрачає понад 50% заряду батареї менш ніж за 30 хвилин", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в деяких випадках велика частина терміну роботи акумулятора втрачається лише за кілька хвилин використання смартфона. Крім того, після установки оновлення з версією iOS 14.2 також збільшилася і час зарядки батареї.

"Іноді користувачі фіксують раптове збільшення відсотка заряду батареї після того, як вони перезавантажують свої смартфони. Слід зазначити, що проблеми з розрядкою акумулятора після установки iOS 14.2 в основному проявляються на старих моделях iPhone, включаючи iPhone 6s, iPhone SE, iPhone 7 і iPhone XS", - підкреслює видання.

Реакція компанії Apple

  • Компанія Apple наразі ніяк не коментує дану проблему.
  • Також немає згадок про виправлення помилок з роботою батареї в оновленні iOS 14.2.1, яке нещодавно вийшло. Воно усувало помилки в роботі повідомлень MMS, проблеми в роботі екрану і слухових апаратів.
  • Apple вже випустила бета-версію iOS 14.3 для розробників.
  • Можливо, проблема з роботою батарей в старих моделях iPhone буде усунена саме в цьому оновленні.