Ілюстрація REUTERS

Один з найпопулярніших у світі музичних стрімінгових сервісів Spotify сьогодні, 15 липня, запущений в Україні.

Читайте такожSpotify скасувала ліміт пісень в додатку

Про це повідомила прес-служба сервісу.

Відео дня

Згідно з повідомленням, сервіс доступний безкоштовно чи за підпискою на Spotify Premium.

В Spotify підкреслили, що спеціально для українських користувачів запропонований набір ексклюзивних функцій: безкоштовний доступ до сервісу; спеціально створені для українського споживача плейлисти; особисті музичні рекомендації, які включають як закордонних, так і українських артистів; інтеграція з соцмережею Instagram, а також спеціальна платформа для виконавців Spotify for Artists.

Крім України, Spotify c 15 липня став доступний в Молдові, Казахстані, Білорусі, Росії, Албанії, Боснії та Герцеговині, Хорватії, Косово, Чорногорії, Сербії, Словенії та Північної Македонії.

"Вихід на ці 13 ринків є важливим моментом в подорожі Spotify, особливо тому, що ми вітаємо шанувальників і виконавців на зростаючих музичних ринках, таких як Україна, де стрімінг зростає і де ми бачимо великі можливості для Spotify", - цитує прес-служба слова керуючого директора Spotify по Центральній Європі Майкла Краузе.

Довідка УНІАН. Spotify – один з найпопулярніших у світі музичних стрімінгових сервісів, що використовують майже 300 мільйонів користувачів по всьому і який має у своїй базі понад 50 мільйонів музичних треків. Сервіс доступний в 92 країнах світу. Spotify заснований у 2008 році.