З 1 листопада частина відділень "Укрпошти" почнуть працювати без вихідних / фото УНІАН

З 1 листопада 250 найбільш завантажених відділень національного оператора поштового зв'язку "Укрпошта" працюватимуть без вихідних.

Читайте також"Укрпошта" та Кабмін проведуть цифровізацію поштового оператора

Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури з посиланням на главу відомства Владислава Криклія.

Відео дня

"Укрпошта" продовжує дивувати своїми сучасними підходами до роботи та обслуговування клієнтів. За рішенням її керівництва з 1 листопада компанія починає працювати без вихідних у 250 найбільш завантажених відділеннях. Все для безпеки та комфорту клієнтів", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що це дозволить істотно зменшити черги у відділеннях, що особливо актуально у зв'язку з пандемією COVID-19.

Що цьому передувало

  • Наприкінці вересня "Укрпошта" отримала фінальну партію зі 100 автомобілів для своїх пересувних відділень з 500 запланованих на 2020 рік.
  • Кабінет міністрів планує залучити кредит Європейського банку реконструкції та розвитку в розмірі 63 мільйонів євро для реалізації проектів з розвитку логістичної мережі та сільських відділень "Укрпошти".
  • Компанія в січні-вересні 2020 року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року збільшила загальний дохід на 16% - до 6,5 мільярда гривень.

Довідка УНІАН

  • "Укрпошта" - Національний поштовий оператор, що має найбільшу мережу в Україні - понад 11 тисяч відділень.