У зв’язку з ремонтними роботами можливі зміни в графіку руху поїздів / фото УНИАН

Державна акціонерна компанія «Укрзалізниця» у зв'язку з проведенням планових ремонтів інфраструктури на дільниці Жмеринка – Гречани тимчасово закрила продаж квитків на ряд поїздів у західному напрямку. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Читайте такожВ УЗ розповіли, скільки вагонів обладнані кондиціонерами

«Для проведення планових ремонтів інфраструктури на дільниці Жмеринка – Гречани до розкладу руху поїздів, зокрема тих, що курсують у західному напрямку, вносяться зміни. У зв’язку із цим тимчасово закритий продаж квитків на деякі поїзди цього напрямку», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Цього тижня, після корегування графіка руху поїздів, продаж квитків буде поновлено, зазначають у відомстві. Ремонтні роботи заплановано на другу й третю декади вересня.

Довідка УНІАН. «Укрзалізниця» - публічне акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі. Компанія входить до переліку держпідприємств, які не підлягають приватизації. Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, що здійснюються усіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень українська залізниця посідає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись лише залізницям Китаю, Росії та Індії.