Kia розсекретила новий кросовер XCeed / фото Kia

Компанія Kia опублікувала першу офіційну фотографію нового кросовера на базі моделі Ceed третього покоління — Xceed. Прем'єра новинки відбудеться в червні 2019 року.

Читайте такожKia показала безпілотний електромобіль (фото)

Зовнішність автомобіля розроблялася у франкфуртській студії південнокорейської марки під керівництвом віце-президента Kia Europe по дизайну Грегорі Гійома. У компанії відзначили, що збільшений дорожній просвіт і нижча подушка сидіння забезпечують спортивну посадку, але в той же час надають покращений огляд з кабіни, пише Autonews.

Відео дня

Раніше в інтернеті з'явилися шпигунські фотографії, на яких Kia XCeed без камуфляжу. Новинка отримає абсолютно іншу передню частину кузова зі зміненими головними фарами, радіаторними гратами іншої форми, а також іншим бампером. Крім того, позашляховик буде відрізнятися від стандартного хетчбека збільшеним кліренсом і пластиковим захистом нижньої частини кузова.

Kia XCeed розділить моторну гамму двигунів зі звичайним хетчбеком, лінійка якого в Європі включає наддувний трициліндровий бензиновий агрегат об'ємом 1 літр з потужністю 120 к. с., а також 1,6-літровий 115-сильний дизель. Комі того, доступні наддувні «четвірки» робочим об'ємом 1,4 і 1,6 л, що розвивають 140 і 200 к. с. відповідно.