Комунальна корпорація «Київавтодор» розпочала капітальний ремонт ще однієї важливої транспортної артерії міста - проспекту Степана Бандери. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«На магістралі повністю оновлять покриття проїжджої частини, бордюри, дощову каналізацію. Також облаштують нові тротуари. Встановлять нове LED -освітлення, сучасне та безпечне бар'єрне огородження. На оновленому проспекті з’явиться і велодоріжка», - написав Кличко

Відео дня

Мер столиці також зазначив, що у зв’язку з ремонтними роботами рух на ділянці між вулицями Героїв Сталінграда та Богатирською в напрямку станції метро «Почайна» обмежений. 

«Але, громадський транспорт працює в звичайному режимі. Перепрошую за незручності з пересуванням на ділянках, де сьогодні тривають ремонти в столиці. Але літо - активна фаза дорожніх робіт, оновлення інфраструктури міста», - підкреслив Кличко.

Він нагадав, що за останніх кілька років у Києві відремонтували понад 900 кілометрів доріг та 30 штучних споруд (мостів та шляхопроводів).