Автомобіль випустять тиражем не більше десяти примірників / фото Bugatti Vision Gran Turismo

Новий лімітований Bugatti, випущений на честь історичної моделі EB110 S, стане найпотужнішим в історії марки.

Читайте такожHyundai проводити випробування гоночного електрокара

Про це повідомляє портал Motor.ru.

Відео дня

"Автомобіль, тираж якого не перевищить десяти примірників, дебютує на Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч", - йдеться в повідомленні.

Про новинку як і раніше відомо дуже мало. У Мережі вже з'явився попередній ескіз гіперкара. Також його помітили на відео, присвяченому тест-пілоту марки Лорісу Бікоккі, але в деталі ані виробник, ані люди, знайомі з проектом, не вдаються. Тим не менше можна стверджувати, що навряд чи Bugatti буде використовувати якусь нову платформу, тому, як і у випадку з La Voiture Noire, основою авто стане Chiron.

фото Bugatti Vision Gran Turismo

Отже, в якості силової установки знову виступить 8,0-літровий W16 з чотирма турбінами, але, ймовірно, трохи більш потужний, ніж в оригіналу. Про які цифри йдеться, поки невідомо, а автори TheSupercarBlog стверджують, що новинка стане найпотужнішим Bugatti в історії. Чи враховується концепт Bugatti Vision Gran Turismo 2016 року, який оснащувався двигуном з віддачею 1672 сили та 1580 Нм крутного моменту, або ж лише серійні моделі - не повідомляється.

Раніше стало відомо, що новинка Bugatti пов'язана з ім'ям Романо Артіолі, італійського підприємця та колишнього голови Bugatti. Саме під його керівництвом на світ з'явився суперкар EB110 S, став натхненням для нової моделі французької марки. За чутками, тираж гіперкара становитиме десять примірників, а ціна - вісім мільйонів євро.