Правоохоронці встановили факт заволодіння бюджетними коштами / фото Нацполіції

Правоохоронці проводять обшуки в службових кабінетах Миколаївського облавтодору та Служби автомобільних доріг в області у рамках кримінального провадження за фактом заволодіння бюджетними коштами, виділеними на ремонт і будівництво доріг.

Читайте такожЖодні "схеми" під час будівництва доріг не працюватимуть - прем'єр

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

Відео дня

"У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що група людей, використовуючи підприємства, зареєстровані на підставних осіб, в змові з посадовими особами Служби автомобільних доріг в Миколаївській області та Миколаївського облавтодору заволодівають бюджетними коштами", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією поліції, на даний час в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), проводяться 24 обшуку в службових кабінетах Миколаївського облавтодору, САД в Миколаївській області, за місцем проживання колишнього і нинішнього керівництва зазначених підприємств і в офісах приватних підприємств, які виконували підрядні роботи, а також за місцем проживання посадових осіб підприємств-підрядників.

"Наслідком досліджується експлуатація і ремонт доріг на території Миколаївської області за 2019-2020 роки. Після проведення необхідних досліджень фахівцями та за результатами проведення експертиз буде встановлено суму збитків", - сказано в повідомленні.