Ілюстрація REUTERS

Оператор міжнародної експрес-доставки "Нова пошта Глобал" (Nova Poshta Global, NPG) запустила два регулярних вантажних авіарейсу з Китаєм.

Читайте також"Укрпошта" та "AliExpress" запустили вантажні авіарейси з посилками до України

Як повідомила прес-служба компанії, запуск нових щотижневих рейсів Київ-Пекін-Київ обумовлений підвищеним попитом на міжнародні перевезення.

Відео дня

"Зараз китайський напрямок є одним з найперспективніших у міжнародній торгівлі. У травні ми доставили з китайських інтернет-магазинів майже у 2,5 раза більше замовлень, ніж у квітні. Тому вирішили на постійній основі зафрахтувати ще один додатковий прямий рейс. Тепер двічі на тиждень ми доставляємо товари як для фізичних осіб, так і для компаній, що працюють на імпорт з Китаю", - наводяться слова СЕО компанії Юрія Беневитського.

За його словами, збільшення кількості авіарейсів забезпечить гарантовані строки доставки посилок, оскільки клієнтам не доведеться чекати потрібне "вікно" для їх дозавантаження.

Як повідомляв УНІАН, у травні "Нова пошта Глобал" запустила регулярне поштове авіасполучення з США і Китаєм.

Довідка УНІАН. "Нова Пошта Глобал" (раніше "Нова пошта Інтернешнл") з 2015 року надає послуги міжнародної експрес-доставки, входить до групи компаній "Нова пошта". Компанія розвиває сервіс NP Shopping - доставку з інтернет-магазинів США, Китаю, Великобританії та Польщі. За 2019 рік компанія доставила 3,4 мільйона міжнародних посилок, що на 26% більше, ніж за 2018.