Олександр Шевченко / фото прес-служби політика

Про це під час традиційного відеочату в соціальній мережі Facebook заявив кандидат у президенти від УКРОПу, народний депутат Олександр Шевченко.

«Тільки лінивий не звертає увагу на те, що БПП та команда президента за різними схемами займається масовим підкупом громадян. Я думаю, що правоохоронні органи повинні були б відкрити кримінальне провадження проти команди Порошенка. У нас це нереально й неможливо. Якщо хтось не бачить таких фактів, відкрийте очі та погляньте», – зауважив укропівець.

За його словами, кошти, якими намагаються підкупити громадян, владна команда отримала завдяки існуванню в державі різних схем, зокрема «Роттердам+».

Відео дня

«На різних схемах заробляють колосальні гроші. І за ці кошти вас підкуповують. 5 тисяч гривень вкрали, а 1 тисячу віддадуть. Не ведіться й голосуйте за гідних», – додав Олександр Шевченко.

Також укропівець вважає, що, попри підкуп громадян, фальсифікацій можна уникнути, якщо члени дільничних та окружних виборчих комісій чесно та добросовісно виконуватимуть свої обов’язки під час голосування та підрахунку голосів.

«Все залежить від людей, які перебуватимуть у ДВК та ОВК. Не ведіться на фальсифікації. Захищайте результат. Чужого нам не потрібно, але свого ми не повинні віддати», – резюмував представник «Українського об’єднання патріотів».