Кива представив свою передвиборчу програму під назвою «Генеральний формат» / фото прес-служби СПУ

Політик упевнений, що саме ця програма може стати стратегією розвитку української держави.

Про це повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті партії.

«Ми йдемо до українського народу з чітким планом і стратегією: що ми мусимо зробити і які зобов’язання беремо на себе вже сьогодні. «Генеральний формат» – це не просто передвиборча програма, це детальний перелік того, що ми зробимо, щоб Україна стала сильною, незалежною державою, де люди будуть жити, а не виживати», – заявив лідер Соціалістичної партії України Ілля Кива.

Відео дня

Політик зазначив, що основним завданням є припинення війни і повернення Україні її територій.

«Першим і найголовнішим пунктом нашої стратегії є досягнення миру. Тому що сьогодні для нас дуже важливо зупинити війну, а отже – перемогти у війні. Жодного програшу і жодної здачі території. Нас із дитинства вчили, що свою землю потрібно захищати. І ми захистимо нашу країну від загарбників», – сказав лідер політсили.

На думку кандидата на посаду Президента, другою, але не менш важливою залишається проблема рівня і якості життя українців.

«Україна повинна бути країною рівних прав і можливостей. Але нинішні реалії зовсім інші. Бездарні реформи корупційної влади призвели до вимирання громадян. У достатку живе лише 3% населення, всім іншим доводиться виживати. Ви тільки подивіться на тарифи ЖКГ і ціни на продукти, порівняйте із зарплатами і пенсіями. Як можна жити на пенсію 1669 грн, якщо рахунок за комунальні послуги сягає 2000 грн? Це знущання над народом», – сказав політик.

Ілля Кива додав, що людей довели до відчаю, і якщо нинішня влада залишиться на другий термін, завтра в нашій країні не буде кому жити.

«Я не можу допустити, щоб це тривало й далі! Ми забезпечимо нашим пенсіонерам гідну старість, а злочинцям і зрадникам – місце у тюрмі. У нас є чіткий план, і ми готові боротися за сильну, нову Україну, в якій людям гарантовані рівність і соціальна захищеність», – підсумував лідер СПУ.