110 виборців проголосували за Тимошенко \ УНІАН

За лідера парламентської фракції "Батьківщина" і кандидата у президенти Юлію Тимошенко віддали свої голоси 110 з 271 виборця на дільниці у Качанівській колонії в Харкові.

Читайте такожТимошенко звинуватила Порошенка у фальсифікації виборів

Серед 271 виборців, які взяли участь у голосуванні на чергових виборах президента України 31 березня на спеціальній дільниці №631375, розташованій у Качанівській виправній колонії в Харкові, найбільше голосів отримала лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко. Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії України станом на 2 квітня, передає gordonua.com.

Відео дня

За Тимошенко віддали голоси 110 осіб, на другому місці – шоумен Володимир Зеленський, якого підтримали 68 осіб. За нинішнього президента України Петра Порошенка проголосували 20 виборців у Качанівській колонії.

У 2011 році Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. З грудня 2011 року вона відбувала покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові. 22 лютого 2014 року Верховна Рада проголосувала за звільнення Тимошенко.