Юлія Тимошенко / REUTERS

Лідер партії “Батьківщина”, кандидат у президенти Юлія Тимошенко не оскаржуватиме в суді результати першого туру виборів глави держави.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила на прес-конференції.

“Ми не підемо до суду. І причина дуже проста — під час проведення цих виборів ми не один раз до цих судів зверталися. Але після так званих “реформ системи судочинства” чинний президент приватизував судову систему, і вона сьогодні працює так само фальшиво, як були проведені вибори Порошенка, і вона не винесе реальних правосудних рішень по тих фальсифікаціях, які були”, - наголосила Тимошенко.

Відео дня

Читайте такожТимошенко звинуватила Порошенка у фальсифікації виборів

За її словами, звернення до суду призведе лише до втрати часу і покладання надій на те, “на що надій покладати абсолютно немає ніякого змісту”.

Тимошенко наголосила, що у нинішній судовій системі довести факт фальсифікації результатів виборів “просто нереалістично”.

Як повідомляв УНІАН, за результатами опрацювання ЦВК понад 98% протоколів ДВК про результати голосування, на виборах президента у першому турі лідирує шоумен Володимир Зеленський, якого підтримали понад 30% виборців, за чинного президента Петра Порошенка проголосували майже 16%, за лідера ВО «Батьківщина» Тимошенко – понад 13%.