У Порошенка прокоментували сумнівну рекламу з Путіним / УНІАН

Борди із зображенням президента РФ Володимира Путіна є офіційним рекламним продуктом, сплаченим із виборчого фонду кандидата в президенти Петра Порошенка.

Відповідне повідомлення оприлюднив у Facebook передвиборчий штаб Петра Порошенка.

Читайте такожШтаб Порошенка намагається розколоти країну рекламними бордами з Путіним - Гриценко

Відео дня

«У Путіна, зрозуміло, згоди не питали. І це природно. Дивує інше - кількість українських експертів та політиків, які виступили на захист порушених прав Путіна. Серед них, на жаль, і офіційні представники кандидата Зеленського. Путін – поза законом», – йдеться в повідомленні.

У штабі кандидата запевнили, що завдання рекламного сюжету – нагадати країні, що в умовах страшних зовнішніх викликів потрібен «сильний Президент та Верховний Головнокомандувач».

«Сюжет борду не означає, ніби в команді Порошенка вважають Зеленського агентом Путіна. Категорично ні. Але ми твердо переконані, що Путін мріє про слабкого, непідготовленого президента, що дозволить Кремлю взяти Україну під контроль», – наголосили у штабі.

Як повідомляв УНІАН, штаб кандидата в президенти Петра Порошенка випустив агітаційні матеріали, зокрема - білборди, на яких він зображений разом з президентом Росії Володимиром Путіним. При цьому, українське законодавство забороняє використовувати у рекламі зображення фізичних осіб без їхньої письмової згоди, а в передвиборчій агітації - осіб, які не є громадянами України.

Сумнівна реклама викликала суперечки серед користувачів соцмереж. Зокрема – й серед прихильників президента. Дехто висловлював думку, що дана реклада - нібито результат чорного піару, спрямованого проти Порошенка.