Міхеіл Саакашвілі представив кандидатів у депутати від "Руху нових сил" / УНІАН

Лідер партії "Руху нових сил" Міхеіл Саакашвілі представив кандидатів у народні депутати від своєї політичної сили.

Як передає кореспондент УНІАН, список кандидатів Саакашвілі представив сьогодні на прес-конференції в Києві, назвавши його "сотнею Саакашвілі".

"Це найкращий список в українській політиці... Тут є люди, які мають досвід боротьби з корупцією та з тією системою, якої ми хочемо позбавитись", - зазначив він.

Відео дня

Читайте такожЗ’явився повний список кандидатів в нардепи від "Слуги Народу"

Саакашвілі назвав прізвища лише частини тих, хто увійде до списку партії, - це колишній народний депутат Олесь Доній, голова Центру ринкових реформ Володимир Лановий, заступник голови Нацполіції Костянтин Бушуєв, депутат Харківської облради Дмитро Булах, екс-співробітник НАЗК Ганна Саламатіна, колишній депутат Київради Олена Терещенко, одеський активіст Олег Михайлик, українська шахістка Наталія Жукова, член ради партії "Рух нових сил" Давід Сакварелідзе, депутат Харковської міськради Ігор Черняк.

"Ми йдемо в Раду боротися, боротися безкомпромісно!", - наголосив Саакашвілі.

Як повідомляв УНІАН, 28 травня президент України Володимир Зеленський повернув Саакашвілі громадянство України.

Саакашвілі відмовився від пропозиції Київського міського голови, лідера партії "УДАР" Віталія Кличка йти разом на вибори до Верховної Ради і заявив, що "Рух нових сил" братиме участь у виборах самостійно.