Кличко раніше запропонував Саакашвілі "об'єднати зусилля" / фото УНІАН

Міхеіл Саакашвілі, ймовірно, відмовиться від пропозиції міського голови Києва Віталія Кличка стати головою партії «Удар».

Про це повідомляє Telegram-канал «УП. Off the record» та журналістка Крістіна Бердінських у Twitter.

«Схоже, що Саакашвілі таки не буде очолювати список Кличка. У будь-якому разі, про це говорять люди, які активно комунікують з Міхо. В оточенні Кличка натомість лише віджартовуються, мовляв, «а хіба він був з нами?». Деталі дізнаватимемося вже зранку», – йдеться в повідомленні УП.

Відео дня

«Михайло Саакашвілі не погодився з пропозицією Кличка йти з УДАР на вибори», – повідомляє Крістіна Бердінських.

Як повідомляв УНІАН, 4 червня ввечері Кличко у відеозверненні у Facebook заявив, що партія "УДАР Віталія Кличка" збирається брати участь у дострокових парламентських виборах і пропонує об'єднати зусилля політичній команді Саакашвілі. Кличко запропонував Саакашвілі стати головою партії "УДАР". "Пропоную нашим партнерам йти разом. Я залишаюся лідером партії "УДАР". А Саакашвілі пропоную стати головою партії", - сказав він.

Саакашвілі у відповідь заявив, що згоден розглянути пропозицію лідера партії "УДАР" Віталія Кличка про участь у позачергових виборах до Верховної Ради, якщо ця політична сила буде фундаментально оновлена.

"У відповідь на моє вчорашнє звернення до партій Віталій Кличко простягнув нам руку допомоги і зробив гідну пропозицію. Однак я все робитиму виключно відкрито і тільки дізнавшись вашу думку. Нам потрібно або з" УДАРом "за умови повного реформування, або ухвалити рішення "не йти", ризикуючи залишитися поза виборами", - написав коментар Саакашвілі до відео.