Лідер політичної партії "За майбутнє" Ігор Палиця впевнений, що політсила покаже гарний результат на виборах на Донбасі, оскільки вперше запропонує регіону справжню альтернативу.

Про це він сказав під час спілкування з журналістами на Відкритому форумі прихильників партії у Краматорську.

"Нам тут звісно буде важко. Тому що ми говоримо людям правду. А правда не завжди зручна. Люди тут традиційно голосують за 1-2 партії. Для них це вибір без вибору. Ми з'явилися тут, щоб дати жителям Донецької, Луганської, Харківської областей вибір. І він називається краще майбутнє, гарне життя. Це наше завдання", - заявив Ігор Палиця.

Відео дня

У свою чергу, народний депутат від партії "За майбутнє" Дмитро Лубінець наголосив на тому, що у політсили немає завдання "набирати відсотки", але є завдання змінювати життя на краще. Тому він впевнений у хорошому результаті в регіоні.

"Наше завдання – завести нову команду у місцеві органи самоврядування. А з такою командою у нас буде результат по усій Донецькій області. Ми покажемо, що "За майбутнє" - це навіть не альтернатива. Це зовсім інший підхід, інші люди та інше бачення того, як змінювати життя. Наша команда звітуватиме перед виборцями про те, що ми робимо. У Донецькій області партія "За майбутнє" покаже дуже хороший результат", - сказав Дмитро Лубінець.