Юрист та кандидат в депутати Київської Міської Ради від партії «Слуга Народу» Євгеній Вандін заявляє про переслідування та розгортання масштабної «чорної» кампанії проти нього у ЗМІ.

Як стверджує Євгеній Вандін, в останній тиждень до виборів, активізувались опоненти по передвиборчим «перегонам». Отримавши дані останнього соціологічного опитування опоненти вирішили через фейки в інтернеті спотворити реальний стан справ, та спробувати вплинути на суспільну думку оболонців та заплямувати його репутацію.

Євгеній також повідомив, що останні 4 дні вночі невідомі люди псують його агітаційну продукцію, крадуть рекламні конструкції.

Відео дня

Також на його електронну адресу почали надходити погрози від невідомих осіб.

За словами Вандіна, ці провокації та фейки ніяким чином не змінять його позицію, не залякають його команду. Передвиборчий штаб кандидата продовжить вести чесну кампанію, та закликає оболонців не звертати на роботу чорних технологів.

Також кандидат зазначив, що має намір робити позовну заяву про захист честі, гідності та ділової репутації на всіх, хто бере участь у поширенні брехні".