Гусовський викликав Кличка на дебати / Скріншот

Сергій Гусовський, який балотуватиметься на посаду міського голови Києва, викликає чинного мера Віталія Кличка на дебати.

Відеозвернення майбутній кандидат розмістив на своїй сторінці у Facebook. Сергій Гусовський наголошує, що кияни мають право на вибір та оцінювання саме кандидатів, а не лише рекламних плакатів та бордів.

Читайте такожШовковський йде на місцеві вибори від партії Кличка

Відео дня

"Світу добре відомо, що вибори без вибору часто призводять до трагічних наслідків. Саме тому я звертаюсь до міського голови Києва Віталія Кличка: пане мер, ви в першу чергу маєте бути зацікавленими аби кияни обирали саме мера, а не плакати й борди. Вас часто викликали на двобій, я ж просто запрошую на відкриті дебати. Дамо киянам розуміння хто і як бачить майбутнє нашого міста і головне – які кроки збирається зробити аби досягти цього у майбутньому", - наголосив у своєму зверненні Гусовський. 

Звернення кандидата в мери міста Києва - Сергія Гусовського до Віталія Кличка. Цікаво побачити такі дебати? Якщо ти за Гусовського став ❤️ за Кличка 😂

Опубліковано Сергієм Гусовським Вівторок, 1 вересня 2020 р.

Нагадаємо, 27 серпня на своєму з’їзді політична партія "За майбутнє" висунула кандидатом на посаду мера столиці депутата Київради та підприємця Сергія Гусовського. На його переконання, столиця України має давати приклад іншим містам, насамперед в ефективності використання коштів, розвиткові, вирішенні екологічних проблем. Чого поки немає.