Кличко подякував виборцям за підтримку / фото kiev.klichko.org

Кандидат на посаду Київського міського голови, діючий мер Києва Віталій Кличко подякував виборцям за довіру і підтримку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав, коментуючи результати екзит-полів, під час відеовключення у виборчому штабі партії «УДАР».

Читайте такожРезультати екзит-полів на місцевих виборах в Україні: оновлюєтьсяКличко вважає, що поки рано говорити про остаточні цифри, але висловлює подяку членам своєї команди.

Відео дня

«І хотів би щиро подякувати киянам, які дали мені кредит довіри. Достатньо великий», - сказав Кличко.

Він зауважив, що на попередніх місцевих виборах отримав близько 40%.

«Якщо повернутись на 5 років, коли результат був майже на 10% меншим, то зараз можна сказати, що вдалося зберегти довіру, очікування. Це означає, що багато речей, які були зроблені за цей період часу, були зроблені правильно. Київ розвивається», - сказав Кличко.

Стосовно даних екзит-полів щодо результатів партії «УДАР» він зауважив, що партія почала готуватись до цих місцевих виборів навесні 2020 року, а до того не брала участі у низці виборів.

«А кожна політична сила тільки тоді жива й активна, коли бере участь у виборах. Троє виборів ми пропустили, не брали участі у парламентських виборах, і, по суті, ми зараз почали відбудовувати партію заново», - сказав Кличко.

За його словами, він вболіває за партійні осередки у всіх регіонах, які також беруть участь у місцевих виборах.

На запитання, чи очікував він, що на другому місці на виборах мера Києва опиниться Олександр Попов, Кличко відповів, що дійсно звернув увагу на результати інших кандидатів.

«Був здивований тим, що Попов є на другому місці. Чим можна це пояснити? Я думаю, що ключовий виборець, який за нього проголосував, переїхав у столицю в останні 5 років. У мене складається таке враження, що виборець Олександра Попова – це люди, які не пам’ятають, що таке «Йолка» на Майдані, не пам’ятають, що таке Янукович в місті Києві. Тільки з цим я можу пов’язати достатньо високу підтримку Попова», - сказав Кличко.