В Житомирі виборчі дільниці потерпають від відсутності кабінок для голосування / Житомир.info

У Житомирі виборча дільниця № 181448 відкрилася зі значним запізненням (більше двох годин) через відсутність кабін для голосування, які довелося конструювати з підручних матеріалів.

Читайте такожЗеленський у Житомирі політав на симуляторі космольота (фото)

Про це кореспонденту УНІАН розповіли у прес-службі ГУНП у Житомирській області.

Відео дня

За даними поліції, всього, станом на 8 годину ранку, в обласному центрі не запрацювали дві дільниці через відсутність належних кабінок.

Одна з них відкрилася о 9:25, друга – о 10:20.

«Наразі усі виборчі дільниці в Житомирській області працюють. Поліцейські забезпечують правопорядок та реагування на усі повідомлення про можливі порушення. Станом на 10:30, до поліції надійшло 16 повідомлень про можливі порушення. На місцях працюють слідчо-оперативні групи, перевіряючи інформацію», - сказала кореспонденту УНІАН керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомлялося, на Житомирщині на деяких дільницях зранку не вистачало кабінок для голосування, які членам комісій довелося конструювати з підручних матеріалів.

Місцеві мешканці в соцмережах викладають фото саморобних кабінок на деяких дільницях. На них можна бачити, що кабінки намагаються зібрати зі спортивного знаряддя, парт, стільців, штор, поролонових килимків та ізоленти.

Вибори в Україні

  • Українці сьогодні обирають депутатів обласних, районних, міських, селищних та сільських рад, а також міських, селищних та сільських голів, мерів міст.
  • Виборчі дільниці працюють 25 жовтня з 8:00 до 20:00.
  • Сьогодні також можна буде взяти участь у всенародному опитуванні за ініціативою президента.