"2021 рік стане початком входження країни у режим "пейперлес"" - Зеленський / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на наступних президентських виборах громадяни повинні мати можливість за бажанням голосувати в Інтернеті.

Читайте такожЗеленський виступає у Раді з посланням (онлайн-трансляція)

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час виступу в парламенті з Посланням до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Відео дня

За словами глави держави, 2021 рік стане початком входження країни у режим «пейперлес» (англ. paperless, без паперу). «Жодна державна установа не зможе вимагати від українців жодних довідок, витягів чи інших папірців для отримання державних послуг», - додав він.

«Наша мета на найближчі роки – сто відсотків державних послуг онлайн. А на наступних президентських виборах громадяни повинні мати можливість, за бажанням - голосувати в Інтернеті», - підкреслив президент.

Звернення Зеленського до Ради

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 20 жовтня, виступає зі щорічним посланням до Верховної Ради.

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що в посланні президента будуть окреслені основні положення стану зовнішньої та внутрішньої ситуації в Україні, а також будуть відповіді "на багато питань, які ставлять особливо останнім часом".