Київ. 14 серпня, УНІАН. Екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко проводить у лікарні зустріч з представниками Європейського парламенту на чолі з екс-президентом ЄП Петом Коксом.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі Державної пенітенціарної служби України з приводу інформації адвоката Сергія Власенка про те, що захисників екс-прем’єра не пустили у лікарню до Ю.Тимошенко.
Зокрема, як йдеться у повідомленні, сьогодні, 14 липня, до ЦКБ № 5 прибули на побачення із засудженою Ю.Тимошенко захисники С.Власенко та Є.Тимошенко. Їх побачення тривало з 11.00 до 12.00.
Після обідньої перерви захисники знову прибули до ЦКЛ №5 з намірами продовжити спілкування з Ю.Тимошенко, незважаючи на те, що по завершенню першого побачення співробітниками пенітенціарної служби і С.Власенку, і Є.Тимошенко було повідомлено про запланований візит до ув’язненої представників делегації Європейського парламенту на 14.00, підкреслили в ДПтС.
Відповідно, зустріч ув’язненої з іноземними гостями розпочато було у запланований час і наразі вона продовжується, йдеться в повідомленні.
Разом з тим захисникам екс-прем’єра повідомлено про те, що продовжити зустріч з Ю.Тимошенко вони зможуть по завершенню візиту представників ЄП, додали в пенітенціарній службі.