Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» оголошує конкурс на закупівлю медичного обладнання для Інституту педіатрії, акушерства та гінекології Академії медичних наук України та української дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Як повідомили УНІАН у прес-службі фонду “Україна 3000”, до комплекту обладнання входять апарат штучної вентиляції легенів та діагностична електроенцефалографічна система для немовлят.

До участі в конкурсі запрошуються фізичні або юридичні особи, незалежно від форми власності, місця реєстрації та розташування, які підтвердять намір взяти участь у конкурсі шляхом подання конкурсної пропозиції відповідно до Конкурсних умов.

Відео дня

Учасники конкурсу надсилають пропозиції за адресою: вул. Боричів Тік, 22-А, м. Київ, 04070, Україна.

Кінцевий термін подання пропозицій – 30 травня 2008 року, до 10:00 за київським часом. У разі надсилання пропозиції поштовим зв’язком, лист повинен надійти до зазначеної години.

Розкриття конкурсних пропозицій відбудеться у приміщенні Фонду «Україна 3000» 30 травня 2008 року, об 11:00 за київським часом.

Фонд «Україна 3000» звертається до майбутніх учасників конкурсу з проханням враховувати його благодійні засади. “Ми будемо дуже вдячні, якщо учасники конкурсу з розумінням поставляться до цієї акції і нададуть максимально можливі знижки”, - зазначають у фонді.