Сьогодні Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» та компанія «Проктер енд Гембл Україна» передали Чернігівській обласній дитячій лікарні комплект сучасного обладнання для надання своєчасної допомоги дітям з вадами слуху.

Як повідомили УНІАН у прес-службі фонду, акція відбулася у рамках проекту з передачі комплектів сучасного обладнання для допомоги дітям з вадами слуху чотирьом лікарням України – у Волинській, Запорізькій, Чернігівській областях та Криму.

Чернігівська обласна дитяча лікарня отримала діагностичний аудіометр та імпедансний аудіометр з розширеним діапазоном частот. Загальна вартість обладнання - 500 тис. грн.

Відео дня

Фонд «Україна 3000» і компанія «Проктер енд Гембл Україна» оголосили про старт спільного проекту допомоги дітям із вадами слуху 18 липня 2008 року. Раніше у рамках проекту обладнання отримала Республіканська дитяча клінічна лікарня МОЗ Криму.

Дана акція продовжує спільний благодійний проект фонду «Україна 3000» і компанії «Проктер енд Гембл Україна» «Здорові діти України», що реалізується у рамках програми фонду «Від лікарні до лікарні». Першою подією цього проекту стала передача у жовтні 2005 року чотирьох реанімаційних машин швидкої допомоги вартістю понад 1,5 млн. грн. Кіровоградській, Закарпатській, Луганській обласним дитячим лікарням і Черкаському територіальному центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф. У 2006 року благодійники передали обладнання для неонатологічних відділень Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні та Хмельницькій міській клінічній лікарні. Загальна вартість обладнання становить понад 850 тис. грн.

Чернігівська обласна дитяча лікарня є учасником програми «Від лікарні до лікарні» фонду «Україна 3000». Протягом 2006-2007 років лікарня отримала від фонду благодійну допомогу у вигляді медичного обладнання, книжок та іграшок на загальну суму близько 170 тис. грн.