Тіло загиблого українського заробітчанина, який працював у Іспанії, повернулося до Львова без серця і нирок. Так стверджує дружина загиблого, посилаючися на результати судово-медичної експертизи. Рідним повідомили, що чоловік помер від інфаркту, повідомляє інтернет-видання КуПол. Дружина стверджує, що за довідкою, виданою в Іспанії, причиною смерті чоловіка стала зупинка серця. Згодом жінка отримала інший документ, за яким смерть чоловіка наступила від падіння з риштувань. Дружина каже, що у цих паперах стоять різні дати смерті.

У Львові жінка наполягла на проведенні розтину тіла чоловіка. І судмедекспертиза виявила, що в тілі не було серця і нирок, а на місці цих органів були згустки крові. Це за даними експертів є ознакою того, що органи видаляли ще у живої людини.

До того ж, українська експертиза показала — усі інші органи тіла на розтині в Іспанії не досліджувалися, хоча звідти надійшов документ про експертизу усіх органів.

Відео дня

Дружина загиблого впевнена, що її чоловіка вбили і подала заяву до прокуратури, але там заявили, що злочин стався не в Україні і це не їхня компетенція…