Більше тисячі співробітників 'Київстар' вже вакцинувалися від COVID-19

У телекомунікаційного оператора триває кампанія з вакцинації колективу. Завдяки програмі Міністерства охорони здоров'я України процес організований безпосередньо в найбільших офісах компанії в Києві, Дніпрі, Львові та Черкасах. Зараз всього 1011 працівників, які виявили бажання, отримали щеплення однією або двома дозами.

"На мій погляд, Київстар відмінно стартував з вакцинацією в кінці червня. Здоров'я співробітників і формування колективного імунітету до COVID-19 – пріоритет в роботі компанії. Ми робимо дуже багато для того, щоб організувати процес вакцинації в комфортних умовах в офісах в різних містах, де є наші представництва. Я особисто отримав першу дозу разом зі співробітниками і підтримую усвідомлену позицію нашого колективу в цьому питанні", – коментує CEO Київстар Олександр Комаров.

Зокрема, першою дозою вакцини щеплено 987 працівників у 24 містах України. Повністю імунізовані та отримали дві дози 24 працівники. Також в найближчі тижні планується вакцинація другою дозою в офісах компанії.

Відео дня

З моменту запровадження карантину в Україні компанія приділяє особливу увагу здоров'ю та безпеці співробітників – понад 70% персоналу з березня 2020 року працює віддалено. Ті, для кого така форма роботи неможлива, забезпечені необхідними засобами захисту на робочих місцях. Київстар також подбав про безпечне пересування співробітників і забезпечив можливість добиратися до офісу на корпоративному таксі. Офіси компанії адаптовані з урахуванням карантинних обмежень. Всі співробітники застраховані на випадок захворювання коронавірусом, а також можуть придбати поліс для родичів з корпоративною знижкою.

Нагадаємо, у співпраці з електронною медичною системою Helsi.me Київстар проводить SMS-інформування населення про можливість запису в пункти вакцинації проти COVID-19 в різних містах України. Також оператор забезпечив нетарифікований доступ до додатка і порталу Helsi.me для своїх абонентів. Крім цього, компанія підтримала створення тимчасового центру вакцинації на території ВДНГ у Києві під час проведення Atlas Weekend, де майже дві тисячі осіб отримали щеплення за 7 днів фестивалю.

Довідка про Київстар

Київстар - найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали близько 26 млн абонентів мобільного зв'язку та понад 1 млн абонентів "Домашнього Інтернету". Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. Понад 87% населення України живе в зоні дії мережі LTE Київстар. Крім того, компанія – лідер ринку фіксованого зв'язку та Інтернету, і провайдер конвергентних послуг (мобільний зв'язок, фіксований Інтернет і ТБ).Також Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні Фінансові послуги та ін.Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API, що дає можливість розробникам використовувати аналітичні дані оператора для власних цифрових продуктів.  

Акціонери Київстар - міжнародна група VEON, головний офіс у Нідерландах. Акції групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) і Euronext (Амстердам). Київстар 23 роки працює в Україні, і визнаний як найдорожчий бренд України, найбільший платник податків на ринку зв'язку, Кращий роботодавець і соціально відповідальна компанія.