Про ковід не говорять зараз тільки малі діти, чи ті, хто борються з якимось особистими викликами чи власними марафонами.

Але те, що про нього говорять, це жах. Скільки вигадок, пліток, забобонів. Навіщо це все вигадувати, коли сама правда досить страшна.

Компанія Into-Sana проводить ефір про COVID-19 із пацієнтами.

Відео дня

Чому?

Ми хочемо казати, де НЕ-правда. Де дуже велика ціна помилок.

Як уникнути ризиків і захиститись від наслідків коронавірусу.

Чому не купувати вакцинацію, а безкоштовно отримати захист свого майбутнього.

Які є обмеження вакцинації, чи є вони насправді.

Коли можна просто думати "та, в мене сильний імунітет по життю, я ніколи не хворію", а коли це хибне і помилкове твердження.

І якщо "Говоримо про COVID-19" з Into-Sana допоможе прийняти правильне рішення, коли людина зіткнеться з цим діагнозом, місію цього ефіру буде виконано.

І перше правильне рішення – це вакцинація. Про неї ви зможете дізнатись на "Говоримо про COVID-19" все.

Приєднуйтесь до ефіра "Говоримо про COVID-19" з Into-Sana відбудеться 03.12.2021, на сторінці Facebook.

Посилання на захід: https://www.facebook.com/events/93322913762574

Клініка Into-Sana одна з перших приватних медичних компаній, яка почала приймати на стаціонарне лікування пацієнтів із COVID-19. Вже третю хвилю Into-Sana працює з міжнародними протоколами лікування коронавірусу, впроваджує алгоритми моніторингу показників цих пацієнтів і сформувала досить успішний досвід у цьому.

У вересні 2021 року Into-Sana провела велику конференцію для лікарів Alarm COVID-19, на якій лікарі представили свої маршрути пацієнта, алгоритми моніторингу та найцікавіші кейси, які лікарі Into-Sana "виграли" у COVID-19.