Запорізька єпархія УПЦ МП проведе благодійний телемарафон з метою збору коштів для дітей з онкозахворюваннями.

Як повідомив архієпископ Запорізький і Мелітопольський ЛУКА під час відвідування Запорізького Центру переливання крові, "благодійний телемарафон зі збору коштів для відділення дитячої онкогематології", планується провести у період Великодніх свят".

У рамках цього проекту, Запорізька єпархія УПЦ МП також закликатиме запорожців до донорської здачі крові на допомогу хворим дітям.

Відео дня

"На відміну від релігійних сект, Православна Церква стверджує, що донорство крові є справою милосердя і любові до ближнього, яка може врятувати чиєсь життя. І напередодні Великого Поста, коли сам Господь нагадує нам про необхідність набуття чеснот для порятунку своєї безсмертної душі, православні християни можуть виконати заповідь Христову, зокрема, і своїм донорством крові. Ті ж релігійні організації, які пропагують у християнському суспільстві на підставі свого мінливого і викривленого тлумачення Священного Письма, що переливання крові суперечить Біблії, вводять людей у страшну оману і сприяють тяжкому гріху людиновбивства", - пояснив архієпископ.