Дніпропетровська облрада додатково виділила з обласного бюджету 53,850 тис. грн матеріальної допомоги постраждалому під час терактів у Дніпропетровську 27 квітня 63-річному Валерію Рутковському, який втратив ліву руку.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення депутати ухвалили сьогодні на черговій 15-й сесії.

Облрада виділила зазначені кошти «для забезпечення часткової оплати протезування з урахуванням коштів, які були надані з резервного фонду державного бюджету для забезпечення протезування».

Відео дня

Як повідомив журналістам голова Дніпропетровської облради Євген Удод, додаткові кошти знадобилися для виготовлення більш якісного протезу для В.Рутковського.

Як повідомляв УНІАН, 27 квітня у центрі Дніпропетровська прогриміли 4 вибухи, унаслідок яких постраждала 31 особа, в тому числі 10 дітей.

Всі постраждалі від терактів отримали матеріальну допомогу, розмір якої визначено у залежності від тяжкості отриманих тілесних ушкоджень.

Кабінет міністрів України за дорученням Президента Віктора Януковича виділив 1,5 млн грн для надання матеріальної допомоги постраждалим.

В.Рутковський, у якого була ампутована ліва рука, згідно з рішенням Кабміну, отримав 360 тис. грн (200 тис. грн матеріальної допомоги та 160 тис. грн на придбання протезу).