У місті Олевськ Житомирської області у канаві зі стічними водами втопився однорічний хлопчик.

 
Як повідомили УНІАН у прес-службі Управління ДСНС у Житомирській області, "25 липня у місті Олевськ внаслідок утоплення у стічній канаві загинув хлопчик, 2012 року народження».
 
За даними правоохоронців , хлопчик грався і випадково впав у яму з нечистотами.
 
Співробітник Сектору громадських зв’язків УМВС України в Житомирській області Ольга Номерчук зазначила, що «25 липня увечері в Олевський райвідділ міліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що у реанімаційному відділенні помер хлопчик, 2012 року народження".
 
"Дитину доставили у лікарню у цей же день без свідомості. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група міліції, яка встановила, що хлопчик під час гри на вулиці впав у каналізаційну яму зі стічними водами. Батьки витягнули дитину з ями ще живим і доставили його у лікарню. Проте, врятувати малюка не вдалося. Він помер від асфіксії стічними водами», - уточнила Номерчук.
 
Інформація про дану подію була внесена до журналу єдиного обліку.
 
Розслідуванням цього випадку наразі займаються органи прокуратури області, оскільки трагедія сталася з малолітньою дитиною. Працівники прокуратури з’ясовують, чи є у цій трагедії провина батьків дитини та чи нестимуть вони відповідальність перед законом за недогляд.