Регулярне вживання йогурту підтримує нормальну роботу кишечника і знижує ризик розвитку гіпертонії.
Про це заявили вчені зі Школи громадської охорони здоров'я ім. Гарварда Т. Х. Чана і Бостонського університету, передає Clutch.
Читайте такожДієтолог розповіла про найгірші продукти на сніданок
Йогурт містить рекордну кількість білка - близько 14 грамів на порцію. Також він багатий пробіотиками, які чинять хороший вплив на здоров'я, особливо на травну систему.
Як й інші молочні продукти, йогурт багатий на кальцій, що робить його особливо корисним для кісток.
Обираючи молочний продукт (зокрема, йогурт), орієнтуйтеся на склад: бажано, щоб у ньому були відсутні синтетичні інгредієнти та цукор.
Раніше були названі продукти новорічного столу, які найбільш шкідливі для організму і фігури.