Сергій Бубка привітав продовження співпраці з «ІНГО Україна»

Українські спортсмени, які беруть участь у Юнацьких Олімпійських іграх-2020 в Лозанні (Швейцарія) з 9 по 22 січня 2020 року, отримали страховий захист на час змагань від офіційного страховика Національного олімпійського комітету України – компанії «ІНГО Україна».

Як повідомляє прес-служба компанії, спеціальна програма страхування враховує, зокрема, специфіку спорту та передбачає забезпечення в разі необхідності якісної та оперативної медичної допомоги.

«25-річний досвід роботи на страховому ринку «ІНГО Україна» дозволяє компанії взяти на себе таку відповідальну роботу як організація медичної допомоги. Це честь для нас працювати в партнерстві з НОК і, як завжди, ми зробимо все можливе для страхової безпеки наших клієнтів та партнерів», – сказав голова правління страхової компанії «ІНГО Україна» Ігор Гордієнко.

Відео дня

Водночас президент НОК України Сергій Бубка привітав продовження співпраці з «ІНГО Україна».

«Ігри-2020 в Лозанні – це перший олімпійський крок для наших юних спортсменів. Звичайно, присутнє велике хвилювання і необхідна впевненість. Тому така підтримка від наших партнерів -  додатковий внесок у те, щоб юні українські олімпійці впевнено відчували себе на олімпійських аренах Лозанни», – додав він.

Зазначимо, Україну на Юнацьких Олімпійських іграх-2020 в Лозанні представляють 39 спортсменів у 12 з 16 можливих дисциплінах. Українські спортсмени змагатимуться у біатлоні, лижному двоборстві, хокеї 3х3, санному спорті, фігурному катанні, шорт-треці, стрибках на лижах, скелетоні, фристайлі, гірськолижному спорті, лижних гонках та сноубордингу.

НОК та «ІНГО Україна» вже мають досвід ефективної взаємодії, реалізований під час ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос-Айресі-2018, XIV зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю в Сараєво-2019, ІІ Європейських ігор-2019 в Мінську, XV літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2019 в Баку та І Всесвітніх пляжних ігор-2019 в Досі.