названо кращих страховиків по КАСКО за перше півріччя 2021 року / фото прес-служби ІнгоНазвані кращі страховики по КАСКО за перше півріччя 2021 року / фото прес-служби Інго

Активне зростання ринку продажів нових автомобілів, яке спостерігається протягом останніх декількох років, істотно посилило конкуренцію серед страхових компаній. За даними агентства AUTO-Consulting в першому півріччі 2021 року дилерам вдалося реалізувати 8,8 тис.нових авто, що на 24% більше ніж роком раніше. За 6 місяців український авторинок вже додав в обсягах +32% і продовжує зростати. За даними Моторного транспортного страхового бюро України (МТСБУ), нарівні з динамікою первинного авторинку, спостерігається підвищення активності і на ринку страхових послуг. Причому фіксується не тільки зростання по автоцивілці, а й КАСКО. Загальні показники страхового автомобільного ринку щорічно складають +15–+25%, і нинішній 2021 рік не стане винятком.

Посилення конкуренції серед страховиків обернулося коригуванням списку ТОП - 5 кращих страхових компаній України в сегменті КАСКО. Вперше за 13 років роботи на ринку до п'ятірки лідерів увійшла СК "Експрес Страхування" Автомобільної Корпорації "УкрАВТО". Про це свідчить нещодавно опублікований традиційний рейтинг впливового журналу "Insurance TOP", що спеціалізується на ексклюзивному Контенті про страхування, перестрахування та іншуртех-секторі.  

Останні 5 років СК "Експрес Страхування" займає стійкі позиції в загальнонаціональних рейтингах ТОП-10 страхових компаній України. Експерти відзначили, що в першому півріччі 2021 року компанія істотно наростила базу клієнтів в сегменті КАСКО, показавши максимальний серед лідерів автострахування результат - +53,7% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Із загального числа діючих клієнтів, 76% вже продовжили договори страхування на наступний рік.

Відео дня

Разом з тим компанія істотно збільшила свої резерви - на 36,6% (до 294,7 млн грн), активи – на 31,2% (до 494,7 млн грн), загальний обсяг страхових виплат – на 67,9% (109,5 млн грн), страхових премій – на 55,8% (до 296,5 млн грн). Всі ці показники дозволили СК "Експрес Страхування" увійти і міцно закріпитися в ТОП-5 лідерів ринку.

Стрімким зростанням ділової популярності СК "Експрес Страхування", за словами її директора Тетяни Щучьєвої, зобов'язана унікальним страховим сервісам, а також команді професіоналів і партнерів.

"СК "Експрес Страхування" вже 13 років поспіль формує унікальний сервіс страхових послуг, фокусуючись на автомобільному страхуванні. Нашому успіху сприяє досвід інтеграції сервісів з офіційними СТО і професійна команда самовідданих однодумців. У нас немає "зайвих" людей або автоматично-байдужих рішень. У нас тільки живе спілкування! Цю енергію просто неможливо не відчути", - резюмувала Тетяна Щучьєва. 

Щорічна позитивна динаміка на ринку не залишається непоміченою і експертами МТСБУ, асоційованим членом якого СК "Експрес Страхування" є з квітня 2012 року. Понад два роки поспіль компанія отримує найвищі бали за ключовими показниками в корпоративному рейтингу "Світлофор".