Харків. 17 січня. УНІАН. Члени виборчих комісій не підготовлені належним чином для роботи на дільницях.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в інформагентстві Status Quo заявили довірена особа кандидата в президенти Сергія ТИГИПКА Ірина ДАВИДОВА, голова Харківської обласної організації ВО «Свобода» Ігор ШВАЙКА та довірена особа кандидата в Президенти України Олександр ПАБАТА Олександр КАРЯКА.

«Кидається в очі не дуже гарна підготовка членів комісій. Бачила суєту», - сказала І.ДАВИДОВА.

Відео дня

І.ШВАЙКА також звернув увагу на «відсутність досвідчених кадрів, зокрема, в південних, східних областях нашої країни». На його думку, виходом із подібної ситуації може стати створення постійного штату членів виборчих комісій.

На переконання І.ШВАЙКИ, «це є одна із найбрудніших виборчих кампаній за всю історію існування Української держави», оскільки «ніхто із сьогоднішніх правлячих кланів не зацікавлений у проведенні чесних виборів».

«Фактично вибори не підготовлені. Це перші в України вибори, коли маємо таку безпрецедентну кількість технічних кандидатів», - наголосив він.

У свою чергу О.КАРЯКА висловив непорозуміння станом підготовки членів виборчих комісій.

«Непідготовленість, непрофесіоналізм, незнання, апатичність, дійсно, членів різних кандидатів. Бажання їм допомогти, підказати викликало якесь непорозуміння і небажання», - обурився він.