Харків. 12 листопада УНІАН. Харківські таксисти проведуть акцію протесту проти ухвалення в Україні нового Податкового кодексу.

Як повідомив кореспонденту УНІАН голова профспілки таксистів України в Харківській області Сергій СТАРЦЕВ, таксисти вважають, що документ вимагає серйозного доопрацювання, а його ухвалення в нинішньому вигляді сильно вдарить по інтересах підприємців.

«Ми розпочинаємо протест з метою не допустити ухвалення цього Податкового кодексу», - заявив С.СТАРЦЕВ.

Відео дня

Конкретизуючи претензії, С.СТАРЦЕВ зазначив, що ухвалення Податкового кодексу, на його думку, «призведе до скорочення робочих місць та різкого підвищення цін на товари та послуги, породить новий виток інфляції і загалом вдарить по населенню України».

За його словами, акція відбудеться 16 листопада в центрі Харкова на майдані Свободи. У ній візьмуть участь близько 30 служб місцевих таксі, «а це - 75% ринку перевезень».

Цього дня, зазначив С.СТАРЦЕВ, з 8.00 до 16.00 таксі не будуть приймати замовлень. На майдані, додав він, буде проведено мітинг, співорганізаторами якого виступлять Харківська профспілка підприємців, а також міський Клуб підприємців.