Харків. 30 січня. УНІАН. На Харківщині за вихідні внаслідок пожеж загинуло шестеро осіб, ще одна людина травмувалася.

Як повідомили кореспондентові УНІАН у Головному управлінні МНС України в Харківській області, пожежі сталися у Валківському, Вовчанському, Зміївському районах області та Київському районі Харкова. Причина пожеж - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та необережне поводження з вогнем.

Так, 28 січня близько 4:10 пожежа сталася в одному з приватних будинків в селі Коверівка Валківського району. На момент прибуття двох пожежних вогнем був повністю охоплений будинок площею 80 кв. м. О 08:20 пожежу вдалося ліквідувати. На згарищі рятувальники виявили два тіла: власника будинку 1936 року народження та його дружини 1940 р. н. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Відео дня

30 січня близько 00:55 сталася пожежа в одному з приватних будинків по вулиці Гагаріна у Змієві. На момент прибуття пожежних горіли дерев’яні конструкції будинку, перекриття та дах. Площа пожежі становила близько 40 кв. м. Пожежу вдалося загасити о 05:30. На згарищі пожежні виявили тіла двох парубків: 1989 та 1991 років народження. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.