Харків. 28 вересня. УНІАН. Президент ФК «Металіст» Олександр Ярославський виділив 500 тисяч гривень на призовий фонд футбольного турніру Metalist Student League.

Як повідомили УНІАН у прес-службі ФК «Металіст», у сезоні 2012/2013 рр. такий турнір утретє пройде в Харкові в рамках програми «Назустріч один одному», яка реалізовується футбольним клубом «Металіст» і спрямована на популяризацію футболу серед студентської молоді.

Відео дня

Згідно з регламентом змагань в Metalist Student League, ігри проводитимуться з вересня по травень з перервою на зимові місяці. Участь у турнірі візьмуть 18 команд. Більшість матчів турніру пройдуть на полях дитячо-юнацької футбольної академії «Металіст» та безпосередньо на ОСК «Металіст».

«У нашого клубу дуже багато уболівальників з числа студентської молоді. І нам дуже приємно, що вони не лише підтримують ФК «Металіст», але й самі готові вийти на ігрове поле. Ми дуже раді інтересу, який викликала наша ідея створити Metalist Student League, тому зі свого боку надамо турнірові всю необхідну підтримку. Тим паче, що у нас перед очима успішний приклад - змагання любительських команд Metalist League, у яких бере участь 190 команд і які не мають аналогів на території СНД. Крім того, ми не збираємося зупинятися на досягнутому і плануємо організувати ще й турнір для школярів. Тому що футбол - це не тільки спорт високих досягнень, але і гра мільйонів - тобто здоров`я і настрій людей різного віку, професій, соціального статусу», - сказав, коментуючи подію, О.Ярославський.

На знімках: ігрові поля футбольної академії ФК «Металіст», де проходять турніри.

Фото Андрія КРАВЧЕНКА