Розуміючи необхідність відповідати даним вимогам, а також оцінюючи зростаючий попит ринку надання послуг таксі, компанія Clever Log Engine анонсує вихід оновленого додатку Web-Cab, який доступний для завантаження на мобільні пристрої на базі iOS і Android, через офіційні сервіси App Store і Google Play.

До окремих «фішок» нового релізу додатка Web-Cab можна віднести:

Відео дня

- унікальну в своєму сегменті функцію замовлення машини в два кліка. Все що потрібно від клієнта - підтвердити своє місце розташування і натиснути кнопку «Start»;

- можливість в режимі реального часу відстежувати місцезнаходження всіх працюючих на лінії машин, а також їх віддаленість від місця розташування користувача програми.

Традиційно через додаток можна викликати виключно автомобілі служби «Еліт-Таксі».

Окремо варто відзначити, що «Еліт-Таксі» вже неодноразово довели - «Заробляти легально - реально». За цим принципом компанія працює вже більше 20-ти років, не тільки на словах популяризуючи вихід ринку з тіні і надаючи водіям можливість легально працювати.

На ділі компанія залучає до співпраці водіїв: офіційно зареєстрованих в контролюючих органах як ФОП і справно сплачуючих податки, які мають ліцензію на надання послуг таксі, з персональною страховкою водія та авто, та з розширеною страховкою кожного пасажиромісця в машині.

Відмінною особливістю всіх машин, що працюють в компанії, є те, що це автомобілі виробництва європейських та японських концернів, офіційно ввезені в країну, рік випуску яких не перевищує 10 років.

Прозорий і легальний підхід до ведення бізнесу дає тільки позитивний результат, що неодноразово було перевірено і доведено на практиці. Останнім підтвердженням цього стало те, що компанія «Еліт-Таксі» виграла тендер, ставши однією з небагатьох служб таксі, яка має право легально надавати свої послуги пасажирам аеропорту Бориспіль.

Усі автомобілі в додатку Web-Cab розділені на 3 класи: Стандарт, Бізнес і Преміум. Також, для клієнтів, яким необхідно швидко здійснити поїздку, доступна опція «Будь-яка», завдяки якій подача автомобіля буде виконана швидше, оскільки в такому випадку до користувача виїде найближчий від точки виклику автомобіль з наведених вище класів.

До зручності використання програми необхідно віднести можливість зберігати регулярні маршрути або адреси, що дозволить замовляти автомобіль буквально в декілька кліків, не витрачаючи час на необхідність щоразу вводити одні і ті ж дані.

При оновленні програми Web-Cab були враховані практично всі побажання користувачів. Нові функції та зручність змогли гідно оцінити тисячі постійних активних користувачів, число яких стрімко зростає з кожним днем, що зайвий раз підтверджує правильність обраного шляху в розвитку додатку та актуальність слогану «Web-Cab - Для твоїх потреб».