Фото: УНИАН

У зв’язку з несприятливими погодними умовами працівники комунальної корпорації «Київавтодор» не можуть приступити до поновлення дорожнього полотна на бульварі Тараса Шевченка, яке було вчора пошкоджене через порив труби.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Тому було прийнято рішення забезпечити рух автотранспорту на тимчасовому покритті, уклавши щебінь, йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожСтоличних водіїв попросили обмежити поїздки до центру міста через прорив трубопроводу

«Після завершення дощових опадів та прокатки цієї ділянки дороги, спеціалісти корпорації влаштують асфальтобетонне покриття», - обіцяють в КМДА.

У «Київавтодорі» також повідомили, що вже сьогодні рух автотранспорту планують відновити щонайменше на двох смугах руху в напрямку площі Перемоги з центру міста.

Наразі працівники «Київенерго» продовжують проводити роботи з ліквідації аварії магістрального трубопроводу на перехресті бульвару Шевченка і вулиці Коцюбинського, додали в КМДА.

Читайте такожУ Києві біля Либідської площі провалився асфальт, рух транспорту обмежено

Як повідомляв УНІАН, вранці 25 червня в центрі Києва на бульварі Шевченка на розі з вулицею Коцюбінського стався порив теплотраси, внаслідок чого провалився асфальт на проїжджій частині.

За даними "Київенерго", причиною інциденту стала зношеність труб (1985 р. прокладки).

У зв’язку з аварією повністю обмежено рух транспорту у напрямку площі Перемоги.